Spine Planning

Yhteensopivuus lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen kanssa

Muiden kuin Brainlabin valmistamat laitteet

Varoitus

Yhteensopivat Brainlabin lääkinnälliset ohjelmistot

Järjestelmän kanssa voidaan asentaa ja käyttää vain Brainlabin määrittämiä Brainlabin lääkinnällisiä ohjelmistoja. Ota yhteys Brainlabin asiakastukeen ja pyydä lisätietoja versioiden yhteensopivuudesta Brainlabin lääkinnällisten ohjelmistojen kanssa.

Muut kuin Brainlabin ohjelmistot

Huomio

Päivitykset

Varoitus

Virustarkistus ja haittaohjelmistot

Brainlab suosittelee järjestelmän suojaamista huippuluokan virustorjuntaohjelmistoilla.

Huomaa, että joidenkin haittaohjelmien torjuntaohjelmien (esim. virustarkistukset) asetukset saattavat häiritä järjestelmän toimintaa. Jos esimerkiksi suoritetaan reaaliaikaista kuvantamista ja jokainen tiedostokäyttö tarkistetaan, potilaan kuvien lataaminen ja tallentaminen voi olla hidasta. Brainlab suosittelee reaaliaikaisen tarkistuksen poistamista käytöstä ja virustarkistusten suorittamista hoitotyön ulkopuolella.

Varoitus
Varoitus

Ota yhteyttä Brainlabin tukeen, jos haluat lisätietoja näistä ongelmista.

Microsoft-tietoturvapäivitykset Windows- ja ohjainpäivityksille

Brainlab sallii vain suojauspäivitykset. Älä asenna huoltopäivityspaketteja ja valinnaisia päivityksiä. Tarkista asetuksista, että päivitykset on ladattu ja asennettu oikein ja sopivassa vaiheessa. Älä päivitä Brainlab-ajureita.

Katso Brainlab-verkkosivustolta lisätietoja asetuksista ja luettelo Microsoft-tietoturvapäivityksistä, jotka Brainlab-tuki on estänyt.

Osoite: www.brainlab.com/updates

Salasana: WindowsUpdates!89

Art. nro: 60920-06FI

Utstedelsesdato: 2020-03-09