Object Management Anatomical Mapping

Informații juridice

Drepturi de autor

Acest ghid conține informații care sunt proprietate protejată prin drepturi de autor. Nicio parte din acest ghid nu poate fi reprodusă sau tradusă fără acordul expres scris al Brainlab.

Mărci comerciale Brainlab

  • Brainlab® este o marcă comercială înregistrată a Brainlab AG în Germania și/sau în SUA.
  • iHelp® este o marcă comercială înregistrată a Brainlab AG în Germania și/sau în Statele Unite.

Mărci comerciale non-Brainlab

Microsoft® și Windows® sunt mărci comerciale înregistrate ale Microsoft corporation în Statele Unite ale Americii și alte țări.

Informații privind brevetele

Acest produs poate fi acoperit de unul sau mai multe brevete sau de cereri de brevet în așteptare. Pentru detalii, consultați: www.brainlab.com/patent.

Software integrat aparținând terților

Acest software se bazează în parte pe următoarele lucrări. Licența completă și avizul privind drepturile de autor sunt disponibile la link-urile de mai jos:

Marcajul CE  • Marcajul CE indică faptul că produsele Brainlab respectă cerințele esențiale ale Directivei Consiliului European 93/42/CEE privind dispozitivele medicale („DDM”).
  • Anatomical Mapping face parte din Brainlab Elements Object Management, care este un produs de Clasa IIb conform normelor prevăzute de DDM.

Vânzări în SUA

Legile federale ale Statelor Unite restricționează vânzarea acestui dispozitiv numai către medici sau la recomandarea acestora.

Art. nr.: 60917-68RO

Fecha de publicación: 2019-05-09