Viewer

Table of Contents

Compatibilitate cu dispozitivele și software-urile medicale

Software-urile medicale Brainlab compatibile

Cu acest sistem puteți instala și utiliza numai software-uri medicale Brainlab specificate de către Brainlab. Contactați departamentul de asistență clienți al Brainlab pentru clarificări cu privire la compatibilitatea cu software-urile medicale Brainlab.

Software non-Brainlab

Atenție

Conformitatea datelor DICOM

Declarațiile de conformitate privind datele DICOM pot fi găsite pe site-ul Brainlab la adresa:www.brainlab.com/dicom.

Sisteme medicale electrice

Pentru informații privind configurarea sistemelor medicale electrice, consultați documentele Ghidul de utilizare a sistemului și Ghidul tehnic de utilizare relevante.

Actualizări

Avertisment

Scanarea antivirus și anti-malware

Brainlab recomandă protejarea sistemului cu software antivirus de ultimă oră.

Rețineți că unele setări ale software-ului de protecție anti-malware (de ex., un scaner de viruși) pot afecta negativ performanța sistemului. De exemplu, dacă sunt efectuate scanări în timp real și este monitorizat accesul la fiecare fișier, atunci este posibil ca încărcarea și salvarea datelor pacientului să fie lentă. Brainlab recomandă dezactivarea scanărilor în timp real și efectuarea scanărilor antivirus în afara orelor de lucru ale instituției medicale.

Avertisment
Avertisment

Contactați departamentul de asistență clienți al Brainlab pentru informații suplimentare referitoare la oricare dintre aceste aspecte.

Actualizări de securitate Microsoft pentru Windows și actualizări ale driverelor

Brainlab permite instalarea doar a corecțiilor de securitate (security patches). Nu instalați pachete de servicii (service packs) și actualizări opționale. Verificați setările pentru a vă asigura că actualizările sunt descărcate și instalate în mod corect și la un moment adecvat. Nu actualizați driverele de pe platformele Brainlab.

Consultați site-ul web Brainlab pentru mai multe informații despre setări și o listă a actualizărilor de securitate Microsoft care sunt blocate de departamentul de asistență clienți al Brainlab.

Adresă: www.brainlab.com/updates

Parolă: WindowsUpdates!89

Art. nr.: 60917-71RO

Date of publication: 2019-02-28