Lead Localization

Spara eller stänga programvaran

KnappFunktion


Återgår till föregående steg och kasserar ändringarna.



Välj Done för att utföra följande:

  • Spara din befintliga uppgift

  • Stänga Lead Localization

  • Öppna ett annat program



Välj Home för att spara ändringar och återgå till Content Manager.

Programmet körs i bakgrunden, så att du kan fortsätta där du slutade.

Art. nr 60917-70SV

Date of publication: 2018-11-22