Lead Localization

Tallentaminen tai ohjelmiston sulkeminen

PainikeToiminto


Palauttaa edelliseen vaiheeseen ja hylkää muutokset.



Valitse Done, kun haluat:

  • tallentaa olemassa olevan tehtävän

  • sulkea Lead Localization -ohjelmiston

  • avata toisen sovelluksen.



Valitse Home, jos haluat tallentaa muutokset ja siirtyä Content Manageriin.

Sovellus on käynnissä taustalla, joten voit jatkaa siitä, mihin jäit.

Art. nro: 60917-70FI

Date of publication: 2018-09-06