Fibertracking

Kompatibilitet med software

Kompatibel medicinsk software fra Brainlab

Det er kun Brainlabs medicinske software, som er specificeret af Brainlab, der må installeres og anvendes sammen med systemet.

Kontakt Brainlab-support for at få en afklaring vedr. kompatibilitet med Brainlabs medicinske software.

Kompatibel software, som ikke er Brainlab-software

Fibertracking 1.0 er kompatibel med Microsoft Windows Server 2003/2008 samt operativsystemerne Microsoft Windows 7, 8 og 10. Kontakt Brainlab-support for at få detaljerede og opdaterede oplysninger vedr. kompatible operativsystemer.

Virusscanning og skadelig software

Brainlab anbefaler at beskytte systemet med avanceret antivirussoftware.

Vær opmærksom på, at nogle indstillinger for beskyttelsessoftware mod skadelig software (f.eks. virusscanner) kan påvirke systemets ydelse negativt. For eksempel kan indlæsning og lagring af patientdata være langsom, hvis der udføres realtidsscanninger, og hver eneste filåbning overvåges. Brainlab anbefaler at deaktivere realtidsscanninger og udføre virusscanninger uden for klinisk åbningstid.

Advarsel
Advarsel

Kontakt Brainlab-support for yderligere oplysninger vedrørende ethvert af disse emner.

Opdateringer

Advarsel

Microsoft sikkerhedsopdateringer til Windows og driveropdateringer

Brainlab gør det kun muligt at installere sikkerhedsrettelser. Undlad at installere servicepakker og valgfrie opdateringer. Bekræft dine indstillinger for at sikre, at opdateringer bliver downloadet og installeret korrekt og på et egnet tidspunkt. Undlad at opdatere drivers på Brainlab-platforme.

Se Brainlabs hjemmeside for yderligere oplysninger vedrørende indstillinger og en liste over Microsoft sikkerhedsopdateringer, der er blokeret af Brainlab-support.

Adresse: www.brainlab.com/updates

Adgangskode: WindowsUpdates!89

DICOM-overensstemmelse

DICOM-overensstemmelseserklæringer kan findes på Brainlabs hjemmeside på: www.brainlab.com/dicom

Elektromedicinske systemer

Se den relevante Systembrugervejledning og Teknisk brugervejledning for oplysninger om konfiguration af elektromedicinske systemer.

Art-nr.: 60917-64DA

Date of publication: 2018-09-13