Patient Data Manager

Obsah

Jak ručně uložit plán



Krok

1.

Po provedení změn v datech pacienta stiskněte tlačítko Save As na hlavní obrazovce Content Manager.

Otevře se dialog Save as Plan.

2.

Přejete-li si, můžete otevřít možnost Plan name a upravit ji.

3.

Zvolte Save As .

Plán je pro daného pacienta uložen.

Číslo výrobku: 60919-39CS

Datum zveřejnění: 2019-03-21