Patient Data Manager

Obsah

Sloučení dvakrát založených pacientů



Krok

1.

V možnosti Manage, vyberte na liště nástrojů možnost Merge .

2.

Zvolte pacienty, které chcete na seznamu Patient List sloučit, a zvolte Merge .

3.

Z dialogového okna vyberte pacienta.

4.

Pro potvrzení stiskněte tlačítko OK.

5.

Pro zrušení sloučení kdykoli klikněte na ikonu Restore.

Číslo výrobku: 60919-39CS

Datum zveřejnění: 2019-03-21