Origin Data Management

Obsah

Spojení dvakrát založeného pacienta



Krok

1.

V možnosti Manage vyberte položku Merge v horní části hlavní obrazovky v panelu nástrojů.

2.

Zvolte pacienty, které chcete v seznamu Patient List sloučit, a zvolte Merge .

3.

Z dialogového okna vyberte pacienta.

4.

Pro potvrzení stiskněte tlačítko OK.

5.

Chcete-li sloučení zrušit, kdykoli vyberte ikonu Restore.

Číslo výrobku: 60919-77CS

Datum vydání: 2020-04-09