Spine SRS

Innholdsfortegnelse

Sådan gemmes en behandlingsplan

Trin

1.

Vælg Next for at fortsætte til siden, hvor det er muligt at gemme og eksportere.

2.

Gennemse planindholdet på den indledende PDF-forhåndsvisning.

3.

Indtast plandetaljer for den endelige PDF, som tydeligt differentierer de forskellige behandlingsplaner:

  • Plan Name: Indtast et unikt og meningsfuldt navn.

  • Plan Intent: F.eks. helbredende eller palliativ. De tilgængelige planhensigter og standardplanhensigten kan konfigureres under installation, hvis det er nødvendigt.

  • Plan Content: Genereres automatisk fra planberegningsoplysningerne.

  • Plan Description: Indtast en beskrivelse, hvis det er nødvendigt.

  • Save as Approved Plan (valgfrit): Indtast Windows-brugernavn og -adgangskode. Vælg fluebenet igen for at fjerne godkendelsesstatussen.
  • Domain: Hvis der er mere end ét tilgængeligt domæne, skal det aktuelle domæne vælge et fra rullelisten.

4.

Hvis der blev valgt en behandlingsplan sammen med patientdatasættet, spørger systemet om, hvorvidt det ønskes at erstatte den valgte plan med den opdaterede plan:

  • Vælg Yes for at erstattet (og dermed opdatere) planen.

  • Vælg No for at vende tilbage til plandetaljerne for at gemme planen med et nyt navn.

5.

Vælg Save.

Denne plan kan nu vælges sammen med patientdatasættet. Hvis planen blev godkendt, vises der et flueben ved siden af planens navn.

6.

Vælg fra listen over PDF-muligheder.

Softwaren opretter en separat PDF for hver mulighed. PDF’en Treatment Parameters er obligatorisk og kan ikke fravælges.

7.

Gennemse fejl og advarsler i PDF’en.

8.

Vælg Save PDF eller Print PDF for at fortsætte.

9.

Vælg en filplacering, hvor de angivne PDF’er skal gemmes, eller vælg printeren for at udskrive PDF’en.

10.

Gennemse behandlingsplanens parametre i PDF-udskriften. Fortsæt til næste trin, hvis resultaterne er tilfredsstillende. Vælg Back for at vende tilbage til softwaren, hvis det ikke ønskes at eksportere.

11.

Åbn menuen Export Options.

Indtast R&V Plan ID og vælg et Export Target for at eksportere.

12.

Hvis planen ikke er blevet godkendt tidligere, vil en dialogboks spørge, om eksporten skal annulleres for at gå tilbage og godkende planen:

  • Vælg Yes for at gå tilbage og godkende
  • Vælg No for at fortsætte med eksporten

13.

Vælg Export.

Vælg Back, hvis det ikke ønskes at eksportere planen.

14.

Vælg Exit.

Art-nr.: 60919-40DA

Utgivelsesdato: 2019-10-04