Spine Planning

Kompatibilitet med medicinsk udstyr og software

Enheder, som ikke tilhører Brainlab

Advarsel

Kompatibel medicinsk Brainlab-software

Det er kun Brainlabs medicinske software, som er specificeret af Brainlab, der må installeres og anvendes sammen med systemet. Kontakt Brainlab-support for afklaring vedr. kompatibiliteten med Brainlab medicinsk software.

Software, som ikke tilhører Brainlab

Forsigtighedsregel

Opdateringer

Advarsel

Virusscanning og malware

Brainlab anbefaler at beskytte systemet med avanceret antivirussoftware.

Vær opmærksom på, at nogle indstillinger for malware-beskyttelsessoftware (f.eks. virusscanner) kan påvirke systemydelsen negativt. Hvis realtidsscanninger udføres, og enhver filadgang monitoreres, kan det for eksempel tage lang tid at indlæse og gemme patientdata. Brainlab anbefaler at deaktivere realtidsscanninger samt at udføre virusscanninger uden for klinikkens åbningstider.

Advarsel
Advarsel

Kontakt Brainlab-support for yderligere oplysninger om nogen af disse emner.

Microsoft-sikkerhedsopdateringer til Windows og driveropdateringer

Brainlab tillader kun installation af sikkerhedsrettelser. Servicepakker og valgfrie opdateringer må ikke installeres. Tjek dine indstillinger for at sikre, at opdateringer downloades og installeres korrekt og på et passende tidspunkt. Drivere må ikke opdateres på Brainlab-platforme.

Besøg Brainlabs hjemmeside for yderligere oplysninger om indstillinger og en liste over Microsoft Security Updates (Microsoft sikkerhedsopdateringer), der blokeres af Brainlab-support.

Adresse: www.brainlab.com/updates

Adgangskode: WindowsUpdates!89

Art-nr.: 60920-06DA

Utstedelsesdato: 2020-03-09