Ultrasound Navigation

Satura rādītājs

Hvordan bruke Freeze

Du kan fryse ultralydbildet i alle oppsett (f.eks. for analyse eller sammenligning). Når Freeze-funksjonen er tilgjengelig, er den aktiv på verktøylinjen.

Trinn

1.

Slå på Freeze på verktøylinjen.

Hele visningen, inkludert ultralydbildet i sanntid, fryses.

Et lite låsesymbol vises i øvre, høyre hjørne av bildedataene.

2.

Slå Freeze av for å gjenoppta visning av sanntidsbildene i Live Ultrasound-oppsettet.

Art. nr. 60919-68NO

Izdošanas datums: 2019-09-11