Object Management Anatomical Mapping

Utilizarea sistemului

Domenii de utilizare

Componentul Object Management al Brainlab Elements este o aplicație cu ajutorul căruia se poate manipula structurile create dinainte in alte componente ale Brainlab Elements sau aplicații terţe prin a se uniformiza (netezi) calitatea, a se adăuga margini sau a se aplica expresii logice pe structuri (obiecte) delineate dinainte. Obiectele delineate poate fi folosit ulterior pentru planificarea tratamentului.

Indicații de utilizare

Brainlab Elements Object Management poate fi utilizat în activităţile de planificare a tratamentului ceea ce necesită modificarea sau manipularea obiectelor delineate dinainte. Dispozitivul în sine nu are indicații clinice specifice.

Populația de pacienți vizată

Nu există limitări demografice, regionale sau culturale în ceea ce privește pacienții.

Zonă a corpului vizată sau tip de țesut aplicat sau cu care s-a interacționat

Este o aplicaţie de software. Nu are nicio componentă care ar interacționa cu substanțe organice.

Opțiunile de analiză, rafinare, combinare și conturare nu sunt limitate la nicio zonă a corpului (adică, obiectele segmentării oricărei zone a corpului pot fi importate și utilizate în modul menționat mai sus).

Disponibilitatea obiectelor delineate automatizate pe baza părții anatomice depinde de licența aplicaţiei Elements Anatomical Mapping.

Profilul utilizatorului preconizat

Produsul este destinat utilizării de către cadrele medicale calificate și asistenții acestora, care lucrează în neurochirurgie și planificarea radioterapiei.

Mediu de utilizare preconizat

Brainlab Elements Object Management va fi utilizat

  • într-un mediu de birou spitalicesc sau în alte locații care pun la dispoziție un computer

  • într-o sală de operații/blocul operator sau încăperile din vecinătatea spațiilor dedicate intervențiilor chirurgicale

Applicaţia poate fi instalată pe un calculator de Windows sistem de operare care satisface cerințele minime de software și hardware definite de producător.

Un mediu de utilizare preconizat mai specific (de exemplu, o stație de planificare specifică sau o platformă) de navigare, poate exista atunci când dispozitivul este utilizat în combinație cu alte dispozitive. În acest caz, mediul de utilizare preconizat este menționat în fișierul tehnic al sistemului corespunzător.

Revizia plauzibilității

Avertisment
Art. nr.: 60917-68RO

Fecha de publicación: 2019-05-09