Object Management Anatomical Mapping

Compatibilitate cu dispozitive şi alte applicaţii medicale

Software-urile medicale Brainlab compatibile

Cu acest sistem puteți instala și utiliza numai software-uri medicale Brainlab specificate de către Brainlab. Contactați departamentul de asistență clienți al Brainlab pentru clarificări cu privire la compatibilitatea cu software-urile medicale Brainlab.

Software non-Brainlab

Atenție

Actualizări

Avertisment

Scanarea antivirus și anti-malware

Brainlab recomandă protejarea sistemului cu software antivirus de ultimă oră.

Rețineți că unele setări ale software-ului de protecție anti-malware (de ex., un scaner de viruși) pot afecta negativ performanța sistemului. De exemplu, dacă sunt efectuate scanări în timp real și este monitorizat accesul la fiecare fișier, atunci este posibil ca încărcarea și salvarea datelor pacientului să fie lentă. Brainlab recomandă dezactivarea scanărilor în timp real și efectuarea scanărilor antivirus în afara orelor de lucru ale instituției medicale.

Avertisment
Avertisment

Contactați departamentul de asistență clienți al Brainlab pentru informații suplimentare referitoare la oricare dintre aceste aspecte.

Actualizări de securitate Microsoft pentru Windows și actualizări ale driverelor

Brainlab permite instalarea doar a corecțiilor de securitate. Nu instalați pachete de servicii și actualizări opționale. Verificați setările pentru a vă asigura că actualizările sunt descărcate și instalate în mod corect și la un moment adecvat. Nu actualizați driverele de pe platformele Brainlab.

Consultați site-ul web Brainlab pentru mai multe informații despre setări și o listă a actualizărilor de securitate Microsoft care sunt blocate de departamentul de asistență clienți al Brainlab.

Adresă: www.brainlab.com/updates

Parolă: WindowsUpdates!89

Art. nr.: 60917-68RO

Fecha de publicación: 2019-05-09