Object Management Anatomical Mapping

Kompatibilnost s medicinskim uređajima i softverima

Kompatibilnost s medicinskim softverom Brainlab

S pomoću ovog sustava može se instalirati i koristiti samo medicinski softver tvrtke Brainlab kojega je odredila tvrtka Brainlab. Obratite se podršci tvrtke Brainlab za pojašnjenje u pogledu kompatibilnosti s medicinskim softverom tvrtke Brainlab.

Softveri drugih proizvođača

Oprez

Ažuriranja

Upozorenje

Skeniranje virusa i zlonamjerni softveri

Tvrtka Brainlab preporučuje da se sustav zaštiti najnovijim antivirusnim softverom.

Imajte u vidu da neki softveri za zaštitu od zlonamjernih softvera (npr. skener virusa) mogu negativno utjecati na performanse sustava. Na primjer, ako se provodi skeniranje u stvarnom vremenu i prati pristup svim datotekama, učitavanje i spremanje podataka o pacijentu može biti sporo. Tvrtka Brainlab preporučuje da se skeniranje u stvarnom vremenu onemogući te da se obavljanje skeniranja virusa provodi u vrijeme kada se ne provode kliničke aktivnosti.

Upozorenje
Upozorenje

Za dodatne informacije o bilo kojem od ovih pitanja obratite se podršci Brainlab.

Sigurnosna ažuriranja tvrtke Microsoft za Windows i ažuriranja za upravljačke programe

Tvrtka Brainlab dopušta samo instalaciju sigurnosnih zakrpa. Nemojte instalirati servisne pakete i opcionalna ažuriranja. Provjerite postavke kako biste osigurali da su ažuriranja preuzeta i instalirana na ispravan način i u prikladno vrijeme. Nemojte ažurirati upravljačke programe na platformama tvrtke Brainlab.

Dodatne informacije o postavkama te popis sigurnosnih ažuriranja tvrtke Microsoft koja je podrška tvrtke Brainlab blokirala potražite na internetskoj stranici tvrtke Brainlab.

Adresa: www.brainlab.com/updates

Zaporka: WindowsUpdates!89

Br. proiz. 60917-68HR

Fecha de publicación: 2019-08-08