SmartBrush

Lay-outs voor Spine SRS-procedures

Lay-outtypenWeergave

Uitleg

Spine

Hiermee worden Axial, Coronal en Sagittal reconstructies van een beeldset weergegeven, met ofwel Axial, Coronal en Sagittal reconstructies van de andere beeldset en een weergave waarin de wervels worden getoond.

Side By Side

Toont twee interessante beeldsets naast elkaar in het hoofdscherm.

Gallery

Toont een selectie beeldcoupes uit de gekozen beeldset.

Weergave “Spine”In de weergave Spine worden twee beeldsets getoond. De ene set geeft een ACS-configuratie weer en de andere ofwel Axial, Coronal of Sagittal in een coupeset onderaan het scherm. Aanvullend wordt er een reconstructie van de rugwervels getoond, die afzonderlijk kan worden gemarkeerd. ①.

U kunt wisselen tussen de twee beeldsets door deze te selecteren. Gebruik de functies Pan, Zoom en Scroll om de beeldset te beoordelen.

Weergave “Side By Side”In de weergave Side By Side worden twee beeldsets naast elkaar weergegeven in een ACS-configuratie ①. U kunt wisselen tussen de twee beeldsets door deze te selecteren. Gebruik de functies Pan, Zoom en Scroll om de beeldset te beoordelen.

Weergave “Gallery”In de weergave Gallery worden op het scherm de oorspronkelijke coupes ① uit dezelfde beeldset weergegeven.
Gebruik Swipe ② om omhoog of omlaag te navigeren door de coupes binnen dezelfde beeldset.
Art-Nr.: 60917-26NL

Date of publication: 2017-03-23