Lead Localization

Lagre eller lukke programvaren

KnappFunksjon


Sender deg tilbake til forrige trinn og forkaster endringer.



Velg Done for å gjøre følgende:

  • Lagre eksisterende oppgave

  • Lukke Lead Localization

  • Åpne et annet program



Velg Home for å lagre endringer og gå tilbake til Content Manager.

Programmet kjører i bakgrunnen slik at du kan fortsette der du avsluttet sist.

Art. nr. 60917-70NO

Date of publication: 2019-05-16