Fibertracking

Yhteensopivuus lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen kanssa

Yhteensopivat Brainlabin lääkinnälliset ohjelmistot

Järjestelmän kanssa voidaan asentaa ja käyttää vain Brainlabin määrittämiä Brainlabin lääkinnällisiä ohjelmistoja. Ota yhteys Brainlabin asiakastukeen ja pyydä lisätietoja versioiden yhteensopivuudesta Brainlabin lääkinnällisten ohjelmistojen kanssa.

Muut kuin Brainlab-ohjelmistot

Fibertracking 2.0 on yhteensopiva Microsoft Windows Server 2003/2008-, Microsoft Windows 7-, 8- ja 10-käyttöjärjestelmien kanssa. Saat yksityiskohtaiset ja ajantasaiset tiedot yhteensopivista käyttöjärjestelmistä ottamalla yhteyttä Brainlabin asiakastukeen.

Huomio

Päivitykset

Varoitus

Virus- ja haittaohjelmien tarkistus

Brainlab suosittelee järjestelmän suojaamista huippuluokan virustorjuntaohjelmistoilla.

Huomaa, että jotkut haittaohjelmien suojausohjelmat (esim. virustarkistus) voivat vaikuttaa kielteisesti järjestelmän suorituskykyyn. Jos esimerkiksi reaaliaikaiset tarkistukset suoritetaan ja jokaista tiedostojen käyttöä valvotaan, potilastietojen lataaminen ja tallentaminen saattaa olla hidasta. Brainlab suosittelee reaaliaikaisen tarkistuksen poistaminen käytöstä ja virustarkistusten suorittamista hoitotyön ulkopuolella.

Varoitus
Varoitus

Ota yhteyttä Brainlabin tukeen saadaksesi lisätietoja kaikista näistä kysymyksistä.

Microsoft-tietoturvapäivitykset Windows- ja ajuripäivityksille

Brainlab mahdollistaa vain suojauspäivitykset. Älä asenna Service Pack -paketteja ja valinnaisia päivityksiä. Tarkista asetuksista, että päivitykset on ladattu ja asennettu oikein ja sopivassa vaiheessa. Älä päivitä Brainlab-ajureita.

Katso Brainlab-verkkosivustolta lisätietoja asetuksista ja luettelo Microsoft-tietoturvapäivityksistä, jotka Brainlab-tuki on estänyt.

Osoite: www.brainlab.com/updates

Salasana: WindowsUpdates!89

DICOM-yhdenmukaisuus

DICOM-yhdenmukaisuuslausunnot ovat Brainlabin verkkosivuilla seuraavassa osoitteessa: www.brainlab.com/dicom.

Art. nro: 60919-74FI

Date of issue: 2020-02-26